Πρώτη δήλωση από τον νέο Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο

Στην πρώτη του γραπτή δήλωση από το νέο του πόστο, αυτό του Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προχώρησε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Ρούφος. Ο νέος Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος καταθέτει το πρώτο στίγμα των προθέσεών του, με την εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου με επίκεντρο τον ασθενή και τον άνθρωπο,  με ορθολογική οικονομική διαχείριση, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας, αλλά και μεουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον  για το προσωπικό του ΠΓΝΑ.

Αναλυτικά η δήλωση Ρούφου

Σύμφωνα με την αριθμ.Γ4β/Γ.Ποικ 93633/30.12.2019 απόφαση του  Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια  η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1115/ Τ΄ ΥΟΔΔ/ 31.12.019,  από σήμερα  επίσημα  αναλαμβάνω  τα καθήκοντά μου ως Διοικητής του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης .

Καταρχήν θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι με αίσθημα ευθύνης θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ανταπόκριση μου στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νευραλγικό τομέα Υγείας.

Η προώθηση και εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου με επίκεντρο τον ασθενή και τον άνθρωπο θα είναι ο οδικός μου χάρτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ με αφοσίωση και μεθοδικότητα.

Η ορθολογική οικονομική διαχείριση , η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας αλλά και η στήριξη των ασθενών και του οικείου περιβάλλοντος των  πριν και μετά από τη νοσηλεία ,η βελτίωση των υλικοτεχνικών συνθηκών και  το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον  για το προσωπικό μας, το οποίο είναι ο θεμέλιος λίθος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της λειτουργίας του νοσοκομείου μας θα είναι στις προτεραιότητες μου.

Ο θεσμικός  διάλογος εντός και εκτός νοσοκομείου θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και η προσωπική μου δέσμευση.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο