ΤΩΡΑ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα και 4 ύποπτα νοσηλεύονται στο ΠΓΝΑ

Ένα είναι μόνο το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Την ίδια στιγμή, σε νοσηλεία βρίσκονται ακόμη 4 ύποπτα κρούσματα, για τα οποία αναμένονται τα αποτελέσματα εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΓΝΩΜΗΣ, και τα 5 άτομα νοσηλεύονται σε ειδικούς θαλάμους και είναι σε καλή, ελεγχόμενη κατάσταση. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση του ΠΓΝΑ μέσα στην ημέρα, καθώς μετά την πληροφορία για το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα, διακινούνται διάφορα σενάρια, πολλά από τα οποία, όπως λέγεται, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σε ό,τι αφορά τον άνδρα 43 ετών που επιβεβαιώθηκε πως νοσεί, γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται για την αντιμετώπιση και νοσηλεία των επιβεβαιωμένων και ύποπτων κρουσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Δευτέρα, το ΠΓΝΑ μπορεί να κάνει στις εγκαταστάσεις του τα τεστ για τον κορωνοϊό, χωρίς να χρειάζεται αποστολή των δειγμάτων στο ΑΧΕΠΑ.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο