Ο κωδικός στο 13033 για Επιτάφιο και Ανάσταση

Με τον κωδικό 5 στο 13033 θα παραστούν οι πιστοί στην λειτουργία του Επιταφίου και της Ανάστασης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Ο κωδικός 5 αναμένεται να είναι ένας από τους τελευταίους που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν καθώς πλησιάζει στο τέλος της η χρήση του 13033 όταν ανοίξει η εστίαση, γεγονός που επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας καθώς αναμένεται να αλλάξει τρεις φορές μέσα σε 72 ώρες, ύστερα από την εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 10 το βράδυ, την Κυριακή του Πάσχα θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα και για όλη τη εβδομάδα του Πάσχα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 11 το βράδυ.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα σηκώσουν ρολά και τα καταστήματα εστίασης όπως καφέ και εστιατόρια, τα οποία όμως θα ξεκινήσουν να δουλεύουν με αυστηρούς κανόνες.

Το self test για τους εργαζομένους θα είναι υποχρεωτικό, θα υπάρχει αυστηρό όριο καθήμενων, αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων ενώ το ωράριο λειτουργίας θα είναι πιο σφιχτό, καθώς θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ συνεπώς, θα κλείνουν το αργότερο στις 10 έτσι ώστε τόσο οι πολίτες όσο και οι εργαζόμενοι να προλαβαίνουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

dikaiologitika.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο