Ο Εθνικός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό με στόχο τα πρώτα χαμόγελα

Ο αγώνας της επιβίωσης μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παμβοχαϊκού θα ολοκληρώσει την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volley League.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης έχει στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του Βραχατίου. Η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση ώστε να γεμίσει το γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

«Είναι ένας αγώνας που φαίνεται να είναι στα μέτρα μας αρκεί να παίξουμε σωστά και σοβαρά. Δουλέψαμε καλά και προετοιμαστήκαμε σωστά. Ο αντίπαλος μας μπορεί να έχει και αυτός προβλήματα αλλά έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις. Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης θα είναι κοντά μας. Τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας έχουν ανάγκη από υποστήριξη», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος.

Αγώνας κλειδί είναι και για τον Παμβοχαϊκό που αναζητά την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Το βασικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Παναγιώτη Παπαδόπουλου. «Είναι από τους αγώνες που πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε πλεονέκτημα στο μεγάλο στόχο της παραμονής. Εμείς έχουμε την εμπειρία αλλά ο Εθνικός έχει την έδρα. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την επιβίωση τους και είμαστε έτοιμοι για όλα», είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος.

Γ.Π.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο