efhmerida1

Γιορτάζει το παρεκκλήσι του Αγίου Εύπλου στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Tην Τετάρτη 11 Αυγούστου, εορτή του Αγίου μάρτυρος Εύπλου του διακόνου, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο στον Λιμένα της πόλης μας, το οποίο είναι ακριβές αντίγραφο του μοναδικού διασωθέντος ναϊδίου της Αίνου.

Για το λόγο αυτό την Τρίτη 10 Αυγούστου το βράδυ στις 8.00’, θα τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Εύπλου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και αμέσως μετά θα τελεσθεί η βραδινή Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο των προγόνων μας Αινιτών που ετοιμάζει κάθε χρόνο ο Σύλλογος «Ελληνομουσείον Αίνου»

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου το πρωί θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου από 7.00’ μέχρι 09.00’ π.μ. και οι πιστοί θα έχουν την ευλογία να προσκυνήσουν τεμάχιο εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου Εύπλου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr