Επιμελητήριο Έβρου: Ικανοποίηση για τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Χαιρετίζει την απόφαση για επιβολή μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας ανά Περιφερειακή Ενότητα

 

Το Επιμελητήριο Έβρου χαιρετίζει την απόφαση για επιβολή μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κος Νίκος Χαρδαλιάς. Πλέον, αναμένει την πλήρη εφαρμογή της απόφασης που ανακοινώθηκε στις 06/10.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Με ικανοποίηση ακούσαμε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει στις 06/10 ότι «η εφαρμογή των μέτρων (εν. για την αντιμετώπιση του  Covid-19) θα πραγματοποιείται σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας εκτός αν προκύψουν έκτακτες περιστάσεις που να δικαιολογούν εξαιρέσεις εντός Περιφερειακής Ενότητας σύμφωνα με τα πρωτοκόλλα του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας».

Ο κος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι την Παρασκευή 10/10 θα αναρτηθεί ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας στον οποίο η επιδημιολογική κατάσταση θα αξιολογείται ανά Περιφερειακή Ενότητα και εξ αυτής της αξιολόγησης θα εφαρμόζονται τα όποια μέτρα προτείνει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Το Επιμελητήριο Έβρου υπήρξε από τους φορείς που πίεσαν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο δικαιότερος και αποτελεσματικότερος για την διαχείριση της κατάστασης.

Παροτρύνουμε άπαντες να επιδεικνύουν συμμόρφωση στις υγειονομικές υποδείξεις και σεβασμό στις απόψεις των ειδικών, ώστε να καταφέρουμε να καταστήσουμε τον Νομό μας ασφαλή και να απαλλαγούμε κατά το δυνατόν από υγειονομικούς περιορισμούς που έχουν επίπτωση και στην οικονομική κατάσταση της περιοχής μας».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο