Συνάντηση Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Σαμοθράκης

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, Αθανάσιο Βίτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση του υπουργού για τις καταστροφές που υπέστη το νησί από την πρόσφατη θεομηνία, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση των υποδομών, όπως το δίκτυο ύδρευσης, τον σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση των ζημιών και την προστασία των πληγέντων.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση συνολικά, αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών ειδικότερα, θα συνεχίσουν να στηρίζουν, τόσο τους  κατοίκους της Σαμοθράκης, όσο και τη δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο της για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών που έπληξαν το νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός των 150.000 ευρώ που δόθηκαν μετά από σχετικό αίτημα του δήμου τις πρώτες ημέρες μετά από τη θεομηνία, αναμένεται να κατατεθεί νέο αίτημα από την πλευρά του αναφορικά με τις απαιτήσεις για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, ώστε να προσδιοριστεί το ύψος πρόσθετης ενίσχυσης. Επιπρόσθετα, οι συνεργάτες του υπουργού θα βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με τη δημοτική Αρχή για την παροχή διευκρινίσεων και συμβουλών επί διαδικαστικών ζητημάτων, με σκοπό να διευκολυνθεί το έργο του δήμου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του