efhmerida1

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου

Με την παράταξη “Αρχή για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης” 

Επισημοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά η υποψηφιότητα του Σταύρου Σταυράκογλου για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, με αποστολή ενημερωτικού υλικού στα ΜΜΕ.
Στο κείμενο ανακοίνωσης της υποψηφιότητας αναφέρονται τα εξής:
“Φίλες και φίλοι,
Όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και επιλέξαμε να ζήσουμε σε αυτή την ευλογημένη γωνιά της πατρίδας μας γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες και τη δυναμική αυτού του τόπου.
Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το ότι η διεθνής κοινότητα δείχνει πλέον να αναγνωρίζει αυτή την υπεραξία. Τη στρατηγική θέση, τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τις σημαντικές αναπτυξιακές του δυνατότητες.
Στο πλαίσιο αυτό η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο.
Ωστόσο, αυτό προαπαιτεί την συμμετοχή όλων μας.
Με τη συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας έχουμε κοινές ανησυχίες, κοινές αρχές, κοινές αξίες και κοινές προσδοκίες για το αύριο.
Κάθε καλή πρόταση, κάθε καινοτόμα ιδέα είναι χρήσιμη. Από όπου κι από όποιον κι αν προέρχεται.
Ειδικά τώρα που η ιδιαίτερη πατρίδα μας μπορεί να “απογειωθεί”, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να την καθηλώσει με απαρχαιωμένες απόψεις και κάκιστες πολιτικές πρακτικές.
Με σημαία το ήθος, τη λογοδοσία και την εντιμότητα, επιλέγουμε τη ρήξη με το παρελθόν και την μιζέρια που προκάλεσαν τα φαινόμενα του κοινωνικού διχασμού που βιώνουμε εδώ και χρόνια.
Με ειλικρίνεια, συνέπεια, οργάνωση, και αποφασιστικότητα προχωράμε με το βλέμμα μπροστά ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα:
 για μια καλύτερη καθημερινότητα.
 για την εκπλήρωση των ονείρων που έχουν οι νέοι άνθρωποι που σήμερα είναι απογοητευμένοι και δικαίως θυμωμένοι για το αβέβαιο μέλλον τους.
 για την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών πού βρίσκονται μπροστά μας.
 για δυναμική και αξιόπιστη εκπροσώπηση του δήμου μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
 Για να επανέλθει στην κοινωνία μας το συναίσθημα, η ανθρωπιά, η φροντίδα και η Αλληλεγγύη

Φίλες και φίλοι,
Σίγουρα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, όμως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.
Γι’ αυτό σήμερα, εκπροσωπώντας μία μεγάλη ομάδα ενεργών συμπολιτών μας, με ιδιαίτερη συγκίνηση σας ανακοινώνω την ίδρυση της Δημοτικής παράταξης “ΑΡΧΗ”.
Σας προσκαλούμε όλους, να έρθετε κοντά μας ως ίσοι μεταξύ ίσων. Απλοί άνθρωποι δίπλα σε απλούς ανθρώπους.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε μαζί μια ΑΡΧΗ για τη νέα εποχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Να καταγράψουμε μαζί τις ανάγκες μας.
Να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο του τόπου μας.
Να θέσουμε μαζί τους στόχους για το μέλλον και
να αγωνιστούμε μαζί για την επίτευξη τους.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Συνοπτικό βιογραφικό – Πληροφορίες

Ο Σταύρος Σταυράκογλου, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1976. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Από τον Οκτώβριο του 2019 είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Συνοπτικά, στην επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνονται δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε 3 άξονες: διοίκηση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, σύμβουλος προγραμμάτων επενδύσεων και εταιρικής ανάπτυξης, καθώς και ερευνητής στο Δ.Π.Θ. σε θέματα χρηματοδότησης και ανάπτυξης επενδύσεων σε κρίσιμες εθνικές υποδομές. Σήμερα, ασχολείται με σχέδια ανάπτυξης ιδιωτικών επενδύσεων, καθώς και με συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματικότητας.
Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών, όπου περιλαμβάνεται: Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου (2017-2019), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (2013-2015), Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου «Εξάντας» (2013-2015), Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (2011-2013), Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων «Κλεισθένης» (2011-2013), Πρόεδρος παραρτήματος Έβρου της Εταιρείας Θρακικών Μελετών (2009-2011), Τεχνικός Σύμβουλος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Έβρου (2007-2010) και Διευθυντής Προσωπικού και Ελέγχου σε μεγάλο τουριστικό όμιλο (2004-2007).
Στην επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνεται η συμμετοχή στην ανάπτυξη επενδυτικών σχεδίων χρηματοδότησης από τους επενδυτικούς νόμους (3299/2004, 3522/2006, 3908/2011) και σε προσκλήσεις υποβολής προτάσεων του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία» (INTERREG). Έχει συμμετάσχει ενεργά ως μέλος ομάδας σε 2 ερευνητικά προγράμματα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. με αντικείμενο τις επενδύσεις στις μεταφορές και την ενδοπεριφερειακή οικονομία (2016-1018), ενώ υποστηρίζει και συμμετέχει σε επιστημονικές δράσεις στο αντικείμενο της αξιολόγησης και ανάπτυξης επενδύσεων σε κρίσιμες υποδομές. Τέλος, έχει δημοσιεύσει αρκετά επιστημονικά άρθρα σχετικά με την διοίκηση επιχειρήσεων, τις περιφερειακές αναπτυξιακές δομές και το οικονομικό ισοδύναμο των υποδομών. Επιπρόσθετα, ήταν εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας (2013-2016), Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου (2010-2016), μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου (2007-2010).

Το site της παράταξης: http://arxi.gr/

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr