Τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ Ξάνθη στην SuperLeague 2!

Ένα προδιαγεγραμμένο τέλος έλαβε χώρα με την επιστολή της ΠΑΕ Ξάνθη και του ιδιοκτήτη της στην Super League 2 με την οποία έκανε γνωστή την αποχώρηση της ομάδας από την κατηγορία.

Η ΠΑΕ έστειλε έγγραφο με πρακτικό ΔΣ στη διοργανώτρια αρχή στο οποίο έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τη Super League 2. Η λίγκα έστειλε με τη σειρά της έγγραφο στην ΕΠΟ στο οποίο ενημερώνει για την αποχώρηση της Ξάνθης, οπότε η Ομοσπονδία θα κληθεί ν’ αποφασίσει για την ομάδα που θα κληθεί να καλύψει το κενό. Πρώτη επιλαχούσα είναι η Ηλιούπολη.

Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη βάσει όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες στον ΑΟΞ και πλέον άπαντες κοιτάνε την επόμενη μέρα, σε επικοινωνία που είχε το SA με τον Πρόεδρο της Λίγκας, κατέστη σαφές πως η ομάδα έχει το δικαίωμα της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική μέσω του ερασιτέχνη της και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πτώσης δύο κατηγοριών. Οπότε μπορεί να ξεκινήσει από την τρίτη Εθνική κατηγορία χωρίς τα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ(και επιστρέφουν κατά ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση επιστροφής σε επαγγελματική κατηγορία) και με ξανθιώτες που μπορούν να βάλουν πλάτη και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

sportsaddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο