Τέλος και τυπικά …. Επιστολή αποχώρησης του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την Α1

Μαύρη σελίδα στην χρυσή ιστορία του πρόσθεσε σήμερα και επίσημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Με επιστολή που απέστειλε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης προς το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. δηλώνει πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Volley League της σεζόν 2020-21.

«Σας ενημερώνουμε πως με τη συνεδρίαση της 30/6/2020 του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός αποφασίζουμε να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα A1 περιόδου 2020-21», αναφέρει η επιστολή του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 1076.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που διαφαινόταν εδώ και πολλούς μήνες …. Το είχαμε προαναγγείλει μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση και την απογοητευτική εικόνα που υπήρξε.

Δυστυχώς ο κατήφορος του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, δεν προέκυψε σαν «κεραυνός εν αιθρία» και με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν δεν ξέρουμε αν έχει τέλος.

Το βέβαιο είναι ότι με τα συσσωρευμένα χρέη, με το κακό κλίμα που υπάρχει στην οικογένεια των ανθρώπων του βόλεϊ, με τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης να σκορπίζουν και το ενδιαφέρον παραγόντων να είναι ανύπαρκτο, δεν βλέπουμε αχτίδα φωτός για το πώς μπορεί να ξανασηκώσει κεφάλι

Γιώργος Πανταζίδης

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο