Βροχές αναμένονται το επόμενο δεκαήμερο, με «επίκεντρο» συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το νέο δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.
Προς το βράδυ, αναμένονται βροχές και καταιγίδες και στα υπόλοιπα Επτάνησα, σχεδόν σε όλη την Ήπειρο, στο βορειοδυτικό τμήμα της Πελοποννήσου και στη δυτική Αιτωλοακαρνανία.
Έως τα ξημερώματα της Κυριακής (11/10) οι περισσότερες και πιο δυνατές βροχές αναμένονται στα Επτάνησα, τη δυτική- βορειοδυτική Ελλάδα και σε περιοχές της δυτικής- κεντρικής Μακεδονίας.
Σάκης Αρναούτογλου: Νέες βροχές από 13-14 Οκτωβρίου
Από τις 13-14 Οκτωβρίου έρχονται «αρκετές βροχές» στην κεντρική και νότια Ελλάδα, όπως και στο Αιγαίο, ενώ ανάμεσα στις περιοχές που θα επηρεαστούν είναι και η Αττική. Οι βροχές φαίνεται ότι θα είναι δυνατές, με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία και θα συνεχιστούν έως τις 15/10, ίσως και το πρωί της 16ης Οκτωβρίου.


