Στίβος ΜΓΣ Εθνικού: Οι παλιές δόξες τίμησαν τα νέα αστέρια

Μια ξεχωριστή συνάντηση από το ιστορικό τμήμα του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης

 Πρωταθλητές του παρελθόντος, σημαντικά ονόματα του στίβου της πόλης, με ρεκόρ στην κατοχή τους, «έδωσαν την σκυτάλη»  στους νέους και ταλαντούχους αθλητές

 Του Γιώργου Πανταζίδη

 Εδώ και δεκαετίες, ο ΜΓΣ Εθνικός συγκαταλέγεται στα κορυφαία σωματεία στίβου της Βόρειας Ελλάδας, με δεκάδες διακρίσεις και σπουδαίους αθλητές κατά τη μακρόπνοη πορεία του. Το ιστορικό τμήμα του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης μετά τις ανακατατάξεις του τελευταίου διαστήματος, βρίσκεται στο στάδιο της ανασυγκρότησης.

Σταδιακά, νέοι άνθρωποι πλαισιώνουν το διοικητικό και το τεχνικό τιμ με σκοπό να βάλουν και πάλι τον Εθνικό στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων και να ανακτήσει μέρος της παλιάς μεγάλης του αίγλης. Ένα από τα βήματα, που επιχειρούνται, είναι η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα.

Μια πρώτη πράξη εξωστρέφειας, αποτέλεσε η Δευτεριάτικη συνάντηση νέων και παλιών πρωταθλητών Στίβου του Μ.Γ.Σ Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Με αυτήν την πρωτοβουλία, οι άνθρωποι του τμήματος αποσκοπούσαν στο να τιμηθούν οι νέοι πρωταθλητές του, τα νέα αστέρια, από πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παρελθόν και τίμησαν την φανέλα του Εθνικού, αλλά και στο να δημιουργήσουν νέα κίνητρα για να έρθουν περισσότερα νέα μέλη στην στιβική οικογένεια του συλλόγου.

Φωτεινή Κυριακίδου, Αντιγόνη Βουρδολη, Λία Κεσκίνη, Βαγγέλης Παράσχου, Νάνσυ Ευστρατιαδου, Βαγγέλης Κεμαλάκης, Θανάσης Κεσκίνης, Χριστόφορος Σπυριδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούτσος, Άγγελος Νικολαΐδης, Αναστασία Πετρίδου, ήταν οι πρωταθλητές που έλαμψαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τα νέα αστέρια.

Να σημειωθεί ότι λόγω των συνθηκών περιορισμού των κορωνοϊού οι άνθρωποι το τμήματος στίβου του Εθνικού δεν ήταν σε θέση να αποστείλουν επιπλέον προσκλήσεις, ενώ υποσχέθηκαν για νέες ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο