Στην αγκαλιά της οικογένειάς του προσφυγόπουλο που φιλοξένησε η Άρσις Αλεξανδρούπολης

Συγκινητικές στιγμές στον ξενώνα της Άρσις στην Αλεξανδρούπολη. Η περιπέτεια ενός μικρού κοριτσιού, μετά τη ζεστή φιλοξενία του στην ασφαλή στέγη της Άρσις, έλαβε αίσιο τέλος, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για την επανένωση του παιδιού με την οικογένειά του!

Η επανένωση ενός ασυνόδευτου προσφυγόπουλου είναι το καλύτερο επιστέγασμα και το ιδανικότερο φινάλε για όλες αυτές τις ιστορίες που έχουν να διηγηθούν οι άνθρωποι της Άρσις. Τα συναισθήματα που φέρνει το αντίο, τόσο στους μεγάλους όσο και στους μικρούς, που μένουν πίσω, μέχρι να έρθει και η δική τους στιγμή για αναχώρηση, είναι κάθε φορά ανάμεικτα και αποτυπώθηκαν για ακόμη μία φορά στο μήνυμα της δομής:

Σήμερα, ένα από τα μικρότερα μέλη του ξενώνα μας, μάς αποχαιρετά και οι μικροί μας φίλοι της χαρίζουν αγκαλιές, φιλιά και χρωματιστές ζωγραφιές. Η μικρή ιπτάμενη νεράιδα φεύγει με φτερά φτιαγμένα από αγάπη, φροντίδα και αλληλοσεβασμό για να αγκαλιάσει τη μητέρα της στο εξωτερικό. Ο ξενώνας της ΑΡΣΙΣ Αλεξανδρούπολη, πάντα κοντά στις επιθυμίες και τα όνειρα των μικρών παιδιών, της εύχεται καλό ταξίδι. Αν και η μικρή μας φίλη θα μας λείψει πολύ, το ταξίδι της συνεχίζεται αυτή τη φορά κοντά στην οικογένειά της.

Κ.Η.

Μία τελευταία αναμνηστική φωτογραφία με τη φίλη τους, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο