efhmerida1

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι το τέλος Ιουλίου

Νέα άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και μελτέμια βλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες μέρες, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά ότι ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος έδωσε έναν πίνακα με τις θερμοκρασίες και τον καιρό τις επόμενες μέρες. Όπως φαίνεται την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες.

 

 

Η ΕΜΥ για τη Δευτέρα σημειώνει: «Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο».

Για Τρίτη και Τετάρτη αναφέρει: «Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και την Τετάρτη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr