Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες – Αστάθεια για πολλές μέρες

Με βροχές κάνει ποδαρικό ο Μάιος 

Νέες αξιόλογες βροχές αναμένονται το επόμενο 24ωρο με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει ότι αρχικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη ΝΔ Ελλάδα. Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης λίγα σύννεφα θα έχουμε στα ΒΑ και ανατολικά νησιωτικά και όσο πιο δυτικά τόσο περισσότερα σύννεφα. Στο βόρειο Ιόνιο θα έχουμε βροχές, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν οι ανατολικοί άνεμοι και έτσι θα έχουμε βροχές στην Ηπειρο, στην Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο θα ξεκινήσουν μπόρες. Το βράδυ στα δυτικά ο καιρός θα γίνει πολύ άστατος με καταιγίδες και μπόρες. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 21 στα βόρεια και στους 21 στα νότια.
Την Τετάρτη, στα δυτικά θα έχουμε πολύ άστατο καιρό με βροχές, μπόρες και καταιγίδες στα κεντρικά, βόρεια και δυτικά. Την Πέμπτη επίσης θα επιμείνουν οι βροχές στα ΒΑ της Ελλάδας και στα Επτάνησα. Μετά το μεσημέρι φαινόμενα θα έχουμε σε Μακεδονια, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο.
Την Παρασκευή ο πιο άστατος καιρός θα εντοπίζεται στα νότια νησιωτικά της χώρας και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε καλό καιρό. Το Σάββατο θα έχουμε ήλιο το πρωί, αλλά στη συνέχεια θα έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες.
ieidiseis.gr

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του