Στο ίδιο έργο θεατές έμειναν οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης FC, αυτή τη φορά κόντρα στον Κιλκισιακό, με την ομάδα του Έβρου να πρωταγωνιστεί, να μετράει τρία δοκάρια και να ελέγχει το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του, μένοντας ωστόσο στο 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με την Αλεξανδρούπολη που είχε τον Δημήτρη Γεωργουσούδη στον πάγκο της να πιέζει και να έχει δύο δοκάρια, με τον Κωνσταντίνο Πατσιώρα στο 3’ και τον Σαλπιγγίδη στο 5’. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο τέταρτο, με τον Κιλκισιακό ωστόσο στην πρώτη του ευκαιρία, να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει το σκορ στο 15’ με τον Νικηφορίδη. Το 0-1, κόντρα στη ροή του αγώνα και η αναγκαστική αλλαγή του Σαλπιγγίδη ένα λεπτό αργότερα, έφεραν πίεση στα πόδια των παικτών της θρακιώτικης ομάδας, που ωστόσο συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο στις ευκαιρίες. Στο 29’ ήταν σειρά του Βασίλτση να τραντάξει το δοκάρι του Αθανασίου, ενώ ο Τόσκα στο 31’ και ο Κωνσταντίνος Πατσιώρας στο 38’, βρέθηκαν και αυτοί μία ανάσα από το γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αλεξανδρούπολη να πιέζει και στο 51’ να έρχεται επιτέλους η ισοφάριση, με τον Βασίλτση να κερδίζει πέναλτι και τον Κωνσταντίνο Πατσιώρα να ευστοχεί στο 52′ από την άσπρη βούλα. Το 1-1 αναπτέρωσε τη ψυχολογία των γηπεδούχων που συνέχισαν να πιέζουν, η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατίρι και το 1-1, έμεινε μέχρι το τέλος.
Αλεξανδρούπολη FC (Γεωργουσούδης): Κασκαντάμης, Ντέμπροβα, Ράλλης (85’ Ματθαίου), Καρτσαμπάς, Σωτηράκης, Θεοδωρόπουλος (85’ Κουκάς), Πλαστούργος (65’ Μουρατίδης), Τόσκα, Βασίλτσης (65’ Κυριζάκης), Κ. Πατσιώρας, Σαλπιγγίδης (16’ Καρακασίδης)
Κιλκισιακός (Χατζηιωάννιδης): Αθανασίου, Κακουλίδης, Τσουφλίδης, Πολυζάς, Τόσκα, Πιπερτζής, Παπαδόπουλος, Νικηφορίδης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Βαρότσης.
sportsaddict.gr