efhmerida1

ΠΓΝΑ: Κατέληξε 58χρονη που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό

Μια 58χρονη γυναίκα από περιοχή της Ξάνθης, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για το 182ο θύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα και το δέκατο θύμα στην περιοχή της Ξάνθης.
Η γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 3 Ιουνίου και δύο μέρες αργότερα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, οπότε διασωληνώθηκε και εισήχθη στην εντατική. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Η 58χρονη έπασχε από διαβήτη και είχε καρδιαγγειακά προβλήματα και πνευμονία.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, η γυναίκα προερχόταν από το χωριό Σάτρες. Η κηδεία της θα γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες αυστηρές διαδικασίες και με την μέριμνα της Βακούφικης Επιτροπής Ξάνθης. (voria.gr)

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr