Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Έβρου στον Αρχιεπίσκοπο

Δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των συνεταιρισμών φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας φαρμακοποιών Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Β. Μπιρλιράκη, πρόεδρο του Συνεταιρισμού φαρμακοποιών Έβρου κ. Τερζή Αναστάσιο και τον Γενικό Διευθυντή του Συνεταιρισμού κ. Σταύρο Τζωίδη, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Η αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πρόσκληση και τις πατρικές ευχές του. Παρουσίασε εν συντομία το πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και επισήμανε πως στοιχεία της Ορθόδοξης θεολογίας και διδασκαλίας πραγματώνονται μέσα από το Συνεταιριστικό Κίνημα και τη δράση του, όπως αυτά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, της μέριμνας για τους λιγότερο ισχυρούς και την τοπική κοινότητα.
Τονίστηκε το Κοινωνικό Έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, οι οποίοι συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω πλήθους δωρεών και προσφορών, πολλές από τις οποίες ενισχύουν ιδρύματα και δράσεις των τοπικών Μητροπόλεων. Υπήρξε δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των συνεταιρισμών φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του