Μαλτέζος: Δικαιοσύνη – και στήριξη – στα νέα ζευγάρια

7 στα 10 ζευγάρια σήμερα, δανείζονται από τους γονείς τους για να πληρώσουν το ένοικο τους. Δικαιοσύνη οπωσδήποτε στα νέα ζευγάρια

Η νέα οικογένεια, τα νέα ζευγάρια, είναι ο θεμέλιος λίθος μιας έντιμης και δίκαιης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας όμως που εξόκειλε και εξοκείλει συνεχώς προς την αβεβαιότητα. 

Μία έξοδος κινδύνου των νέων ζευγαριών προς το χάος, εξαιτίας μιας αμφιλεγόμενης κυβέρνησης που είναι κλονισμένη από τα  οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα, από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Ζούμε με κουπόνια, φανταστείτε, επιστρέφουμε σε συνθήκες μεσοπολέμου.

Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους και οι γονείς βοηθούν, ακόμα και οι παππούδες, όσοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν.

Και σας ρωτώ. Ποια κοινωνία, σε ποιο μέρος του κόσμου, ποια ξένη πατρίδα θα σε βοηθήσει και θα σε δεχθεί με ίσους όρους, όταν δεν μπορεί η δική σου; 

Δικαιοσύνη οπωσδήποτε στα νέα ζευγάρια και όχι στα Airbnb. Λέμε όχι, στα φιλελεύθερα κέρδη των εταιριών για να στεγαστούν τα νέα ζευγάρια. Τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας.

Μενέλαος Μαλτέζος
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του