efhmerida1

Kosmopolis Κομοτηνής: Κλείνουν δύο υποκαταστήματα γνωστών αλυσίδων ρούχων

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χρόνου» αναμένεται να ανοίξει πολυκατάστημα προϊόντων

Ρολά κατεβάζουν από την επόμενη χρονιά δύο υποκαταστήματα γνωστών αλυσίδων ρούχων στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» στα τέλη Ιανουαρίου 2025 αναμένεται να κλείσουν τα γνωστά υποκαταστήματα Zara και Bershka. Στους εργαζομένους προτάθηκε πακέτο αποζημίωσης ή μετακίνηση σε κατάστημα άλλου Νομού.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο άλλα δύο γνωστά υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων, το Stradivarius στο Kosmopolis και το ΙΚΕΑ στην ανατολική έξοδο Κομοτηνής επίσης έκλεισαν, γεγονός που δημιουργηθεί ιδιαίτερη απαισιοδοξία. Μπορεί να μιλάμε για μεγάλες αλυσίδες, πλην όμως σε αυτές απασχολούνταν πολλοί εργαζόμενοι της περιοχής.  

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του «Χ» στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis θα ανοίξει στο πρώτο μισό του 2025 ένα πολυκατάστημα με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr