Η αγάπη για το παιδί έχει ένα όνομα: Room to grow.

Κάτι νέο, πρωτότυπο, με απεριόριστη .. .δημιουργική διάθεση έχει «γεννηθεί» στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

To Room to Grow δεν είναι απλά ένα κατάστημα, αλλά μία πρωτότυπη και δημιουργική ιδέα! Είναι ο χώρος όπου το παιδικό δωμάτιο παίρνει μορφή και ζωντανεύει.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει, είναι η μελέτη του χώρου, η σχεδίαση της ιδέας, οι προτάσεις για την διακόσμηση με τις πιο ιδιαίτερες επιλογές από υλικά και θέματα που δεν κυκλοφορούν πουθενά αλλού στον Ελλαδικό χώρο. Ακόμη στο Room to grow υπάρχουν μοναδικές σειρές ειδών για τα πιο ιδιαίτερα δώρα!

Κάντε το παραμύθι των παιδιών και των ονείρων σας μια όμορφη πραγματικότητα. Ανακαλύψτε το στην οδό Μιαούλη 10 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια και διακοσμήτρια Άννα Σιγρέκη που βρίσκεται εκεί πρόθυμη και χαμογελαστή να σας εξυπηρετήσει. .

Η ιδιοκτήτρια του «Room to grow», η «ψυχή» του Αννα Σιγρέκη, μας περιέγραψε τη δική της φιλοσοφία…

Είμαι η Άννα κι από 6 ετών ακόμη θυμάμαι τον πατέρα μου να μου πιάνει προστατευτικά το παιδικό μου χεράκι πηγαίνοντας με από βιτρίνα σε βιτρίνα να δίνουμε ζωή στα μαγαζιά της πόλης μας, μιας και σα διακοσμητής αυτή ήταν η δουλειά του. Όπως καταλαβαίνετε οι προσλαμβάνουσες ήταν τέτοιες που δεν είχα περιθώρια να μη λατρέψω τη διακόσμηση από την παιδική μου ηλικία ακόμη.

Αφού τελείωσα τις σπουδές μου ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, εργάστηκα για περίπου δεκατέσσερα χρόνια ως σχεδιάστρια σε συνεργασία με αρχιτέκτονες,πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς στην Αλεξανδρούπολη.
Έγινα μητέρα για πρώτη φορά το 2013 και κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου άρχισα να διακοσμώ το δωμάτιο του γιου μου όπου και ανακάλυψα ότι δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά παιδικές συλλογές επίπλων και διακοσμητικών ειδών που να μου αρέσουν όσον αφορά την ποιότητα ,την ασφάλεια και τον σχεδιασμό. Αυτή ήταν η αρχή του “Room to grow”.

Δυο λόγια για το μαγαζί μου θα σας πω ξεκινώντας από τις ιδιαίτερες μεν σε πολύ προσιτές δε δημιουργίες (προερχόμενες από Σκανδιναβικές χώρες όπως η Δανία κι όχι μόνο) που αφορούν το παιδί από τη γέννηση – τη βάφτιση – έως την εφηβεία του. Απαράμιλλο Δανέζικο στυλ με μοντέρνο σχεδιασμό σε παιδικά έπιπλα, βρεφικά είδη από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS καθώς και χειροποίητα διακοσμητικά αξεσουάρ που αφορούν το δωμάτιο του μικρού ή της μικρής ηρωίδας σας (είναι μικροί ήρωες τα παιδιά μας) σε σχεδιασμούς που διαλέγω εγώ προσωπικά βάζοντας όλη την εμπειρία που με ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας να προσθέσω ότι σχεδιάζω βρεφικά – παιδικά – εφηβικά δωμάτια προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες σε τιμές που αντέχει η τσέπη σας. Η συνεργασία μου είναι πανελλαδικής εμβέλειας και χαίρομαι ιδιαίτερα που γονείς από διάφορα μέρη της Ελλάδος με εμπιστεύονται για τη δημιουργία των δωματίων που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους βάζοντας πινελιές ηρεμίας και δημιουργικότητας πλαισιωμένα από το πρακτικό πνεύμα της δουλειάς μου.
Θα χαρώ να επισκεφθείτε το χώρο μου βοηθώντας σας σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε να καλύψετε που αφορά τα παιδιά σας. .

 

Διεύθυνση: Μιαούλη 10, Αλεξανδρούπολη

email : room_to_grow@yahoo.com

https://room-to-grow.gr

https://gr.pinterest.com/Sigrekianna/boards/

https://www.facebook.com/r00mtogrow/

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο