Γιορτή σπόρων και παραδοσιακών ποικιλιών στην Αλεξανδρούπολη!

“11η εκδήλωση Παραδοσιακών ποικιλιών” από τους Σπορίτες Εβρου σε συνεργασία με δήμο και συλλόγους

Για μια ακόμη χρονιά οι Σπορίτες Έβρου διοργάνωσαν,  με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης τη Γιορτή της Άνοιξης! Την προηγούμενη Τετάρτη 3 Μαΐου, στο θερμοκήπιο του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Νεότητας Αλεξανδρούπολης πλήθος κόσμου προσήλθε και προμηθεύτηκε, εντελώς δωρεάν, περισσότερους από 13.000 σπόρους παραδοσιακών ποικιλιών φυτών και λαχανικών.

Στη γιορτή αυτή για τη βιοποικιλότητα, τη βιοκαλλιέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη πρωταγωνιστές ήταν για μια ακόμη φορά τα παιδιά που μέσα από δημιουργικά εργαστήρια «εκπαιδεύτηκαν» στην καλλιέργεια σπόρων και γνώρισαν τον κόσμο της κοινωνίας των μελισσών.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το παραδοσιακό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης, τα νηπιαγωγεία Πέπλου και Τυχερού, τα Δημοτικά Σχολεία Αλεξανδρούπολης 1ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 12ο, Μάκρης, Ν. Χηλής, Απαλού, Ανθείας, το Μειονοτικό Σχολείο Αύρας, το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, το Γυμνάσιο Ανθείας, το 1ο Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης και το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του