Έβρος: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Πιο φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες

Αλλαγή του καιρού τις επόμενες ώρες στη Θράκη, με πτώση θερμοκρασίας, ενίσχυση βοριάδων και βροχτοπτώσεις. Δείτε την πρόγνωση των Καιρικών Νέων Θράκης (FB):
“Επιτέλους λίγο καιρικό ενδιαφέρον με άρωμα προχωρημένου Φθινοπώρου, που θα συνοδεύεται από τα πρώτα σκιρτήματα του φετινού Χειμώνα, θα πάρουμε από το απόγευμα στη Θράκη..


Ειδικότερα, πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού θα σημειωθεί από το απόγευμα της Παρασκευής με κύρια χαρακτηριστικά: α) τις ασθενείς κατά βάση τοπικές βροχές, οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στον Βόρειο Έβρο και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα του Σαββάτου στα υπόλοιπα τμήματα, β) τη σημαντική ενίσχυση των βοριάδων από αργά το απόγευμα και μέσα στη νύχτα απόψε και γ) την πτώση της θερμοκρασίας. Επισημαίνεται ότι οι βροχές θα είναι λίγες, ασθενείς και τοπικές, με έμφαση στο Βόρειο Έβρο. Την εμφάνισή τους θα κάνουν τα πρώτα χιόνια στις κορυφές των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, κυριώς προς την οριογραμμή Ξάνθης-Δράμας με τη Βουλγαρία, που υπάρχουν μεγαλύτερα υψόμετρα (άνω των 1400-1500 μ.) Βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων από το απόγευμα του Σαββάτου”.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο