Σάρωσε το ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου σε μαθητικό φεστιβάλ ρομποτικής

Άλλη μία διάκριση κατάφεραν να πετύχουν μαθητές του Έβρου που συμμετείχαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό.

Αυτή τη φορά, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου κέρδισαν το βραβείο καλύτερης παρουσίασης στο μαθητικό φεστιβάλ ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο υπήρχαν συνολικά 67 συμμετοχές από διάφορα σχολεία της χώρας.

Οι δύο τομείς του ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου, Ηλεκτρολογίας και Πληροφορικής, που εργάστηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, ώστε να επιτευχθεί το άριστο αυτό αποτέλεσμα, εκπροσωπήθηκαν στο Φεστιβάλ από ομάδα τεσσάρων μαθητών: Κωνσταντινίδης Μιχαήλ (Τομέας Ηλεκτρολογίας) Μουσταφά Ρασίμ (Τομέας Ηλεκτρολογίας) Παπαχρήστου Ζήσης (Τομέας Πληροφορικής) Τιάμαρος Νικόλαος (Τομέας Πληροφορικής).

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης σημειώνει: «Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά στον διευθυντή και στους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ για τη σημαντικότατη συμβολή τους. Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια σε παρόμοιες επιτυχίες. Μας κάνετε υπερήφανους με αυτή σας την επιτυχία και θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό ήταν μία αφορμή για την ανάδειξη και προβολή της ιστορικής μας πόλης. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και ευτυχία».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του