Απίστευτο συμβάν στην Ορεστιάδα: Κρατούμενος στην Αστυνομία ο Δ. Σκουρέλλος καθηγητής & αρθρογράφος

Απίστευτη περιπέτεια  ζει ανήμερα της επετείου της 21ης Απριλίου, ο γνωστός αρθρογράφος της Γνώμης και της «Μεταρρύθμισης» Δημήτρης Σκουρέλλος,  καθηγητής μέσης εκπαίδευσης. Βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας με χειροπέδες, για «απείθεια ενώπιον της αρχής».

Συγκεκριμένα, όπως μας αφηγήθηκε οργισμένος ο κ. Σκουρέλλος, βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ της Ορεστιάδας για ψώνια. Μέσα στο κατάστημα μπήκαν δυο συνοριοφύλακες της Frondex  που οπλοφορούσαν.

Τους ζήτησε να βγουν από το κατάστημα και αμέσως ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας. Ηρθε ενα περιπολικό και επάνω  στην συζήτηση τους ζήτησε τα στοιχεία του επικεφαλής. Εκείνος αρνήθηκε.

Ο Σκουρέλλος τους ανέφερε το δικό του όνομα και εξέφρασε το δημοκρατικό δικαίωμα του να γνωρίσει με ποιους συνδιαλέγεται. Στη συνέχεια υπήρξε ένταση και λογομαχία. Και τότε του φόρεσαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Η ΓΝΩΜΗ επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται να μας δώσουν επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.

Όπως μας πληροφόρησε η δικηγόρος του κα. Γκουγκουσκίδου, ο κ. Σκουρέλλος απολογήθηκε για το συμβάν και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του Διδυμοτείχου για να δικαστεί στο αυτόφωρο. Αλλά επειδή δεν γίνονται δικαστήρια λόγω covid, θα αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και θα οριστεί δικάσιμος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Σκουρελλος ήταν από τους λίγους που κατήγγειλαν την βία των αυτόκλητων «πολιτοφυλάκων» εναντίον των μεταναστών πέρυσι τον Μάρτιο.

Ο καθηγητής & αρθρογράφος Δ. Σκουρέλλος

2 Σχόλια

  • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Posted 23 Απρ 2021 18:08 0Likes

    στις μέρες που διαγωμεν τα ασυνήθιστα τείνουν να γίνουν η καθημερινότητά μας ….ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ την δώσουμε ασυνήθιστη τροπή…

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
    Posted 25 Απρ 2021 20:41 0Likes

    Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι.

Αφήστε ένα σχόλιο