1.389 δέματα πόρτα πόρτα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από το δήμο Αλεξανδρούπολης

Ακολουθώντας τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID – 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στη δια περιφοράς συνεδρίασή της στις 10 Απριλίου, αποφάσισε να αναθέσει, κατεπειγόντως, σε ιδιώτες, το έργο της διανομής κατ’οίκον τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Τ.Ε.Β.Α./FEAD) στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως επικεφαλής εταίρος και «δικαιούχος» της σύμπραξης «Φάρος Αρωγής», προβλέπεται η προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής για τους ωφελούμενους του προγράμματος.

Η διανομή των προϊόντων υλοποιείται σε συγκεκριμένα σημεία διανομής, όπου προέρχονται οι δικαιούχοι και τα παραλαμβάνουν.

Εντούτοις, για όσο διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού, κρίθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν σημεία διανομής, με τον κίνδυνο να δημιουργηθεί συνωστισμός και προβλήματα κατά τη μετακίνηση του κόσμου.

Έτσι, η διανομή των 1.389 δεμάτων θα γίνει πόρτα – πόρτα, με τη μίσθωση κατάλληλων οχημάτων από πιστοποιημένους φορείς που ασκούν το επάγγελμα του οδικού μεταφορέα. Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος διαθέτει το ποσό των 20.385 ευρώ, ενώ οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εγκαίρως τηλεφωνικά ή με γραπτό SMS.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του