Υπόγεια παρέμβαση της ΝΔ στην διαδικασία εκλογής Περιφερειάρχη καταγγέλλει ο Κώστας Βενετίδης

Σκληρή κριτική στη ΝΔ άσκησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών-Έργων-Περιβάλλοντος-Μεταφορών-Καταστροφών κ. Κώστας Βενετίδης για την εμπλοκή της στο θέμα της εκλογής νέου Περιφέρειαρχη.

Ο κ. Βενετίδης μιλώντας στον maximum fm 93,6, έκανε λόγο για παρέμβαση υπέρ ενός από τους υποψηφίους ενώ αναφέρθηκε σε απεσταλμένους και “περίεργες διαδικασίες” που συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Βενετίδης ανέφερε ότι αντί η ΝΔ να έρθει εδώ στον Έβρο να δει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις, προτείνει άτομα και μάλιστα με ύπουλες παρεμβάσεις όπως άφησε να εννοηθεί.

Αναφορικά με την συνεργασία της ΠΕ Έβρου και του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς με το νέο Περιφερειάρχη κ. Μέτιο, ο κ. Βενετίδης είπε ότι είναι “αναγκασμένοι” να συνεργαστούν.

Για τις 2 διαρροές από τον Έβρο, που δε στήριξαν την υποψηφιότητα Πέτροβιτς, ο κ. Βενετίδης ανέφερε ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος και δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από πολίτες που ζητούν να μάθουν ποιοι είναι οι δυο αποστάτες για να κριθούν από τους εβρίτες ανάλογα…
Από πλευράς τοπικής ΝΔ πάντως τηρείται σιγή ιχθύος για την δράση του κόμματος απευθείας από την Αθήνα, με στήριξη του εκλεκτού προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

alexpoli.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr