efhmerida1

Πιθανόν θύματα διακινητών οι δύο νεκροί μετανάστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για το φρικιαστικό διπλό έγκλημα σε βάρος ενός άντρα και μίας γυναίκας, πιθανόν πρόσφυγων, και ηλικίας 20 και 40 ετών αντίστοιχα που ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο.

Τα θύματα ανακάλυψε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμιωτών Αλεξανδρούπολης, όπως αναφέρει το news.247.gr, όταν πήγε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόταμου Αλεξανδρούπολης, βρίσκοντας μάλιστα την πόρτα παραβιασμένη και την αίθουσα άνω-κάτω με αναποδογυρισμένα τραπέζια και σπασμένες καρέκλες.

Παντού υπήρχαν κηλίδες αίματος. Οι σοροί του άντρα και της γυναίκας βρέθηκαν σε απόσταση 4 μέτρων η μία από την άλλη και σκεπασμένες με κουβέρτες. Έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ήταν νεκροί τουλάχιστον έναν μήνα όπως αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο πάτωμα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και διάσπαρτα νομίσματα τούρκικων λιρών. Σε κατάσταση σοκ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας που διερευνά την υπόθεση και ιατροδικαστής.

Καθώς ο χώρος εμφανίζει έντονα την εικόνα πάλης, από τις Αρχές εικάζουν ότι ο άντρας και η γυναίκα πιθανόν έπεσαν θύματα είτε διακινητών είτε έπεσαν θύματα συμπλοκής με άλλους μετανάστες.

 

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr