Μέρτεν αντί Κριστόφ στην Ορεστιάδα

Με έναν παλιό γνώριμο της Volleyleague φρόντισε να αντικαταστήσει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Πλάμεν Κριστοφ η Ορεστιάδα. Οι Εβρίτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή Μίκαελ Μέρτεν ο οποίος πρόπερσι ήταν στην άκρη του πάγκου του Παμβοχαικού. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Ορεστιάδας «John Deere» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία του με τον Γερμανό προπονητή Μίκαελ Μέρτεν, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στη θέση του Πλάμεν Κριστόφ που για οικογενειακούς λόγους επέστρεψε στη χώρα του. Η διοίκηση του Α.Ο.Ο ευχαριστεί θερμά την προσπάθεια του Πλάμεν Κριστόφ να παραμείνει ως προπονητής στην ομάδα, γεγονός που δεν κατέστη εφικτό», αναφέρει η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας.

Το βιογραφικό του Μέρτεν

O Michael Merten είναι Γερμανός προπονητής. Γεννήθηκε 12 Ιανουαρίου 1969 στο Μόναχο και έχει σπουδάσει προπονητής βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας. Έχει κοουτσαρει την εθνική ομαδα ανδρών του Λίχτενσταϊν από το 1997 μέχρι το 2002. Στη συνέχεια πήγε στην Φέλντκιρχ με την οποία κέρδισε το κυπέλλο γυναικών της Αυστρίας. Συνέχισε στη Γερμανία και στην Αιχβάλντε της Μπουντεσλίγκα γυναικών. Το 2007 και για μία διετία πέρρασε από την Σπεργκάου (Α1 ανδρών) πριν ξαναγυρίσει στις γυναίκες και την Πότσνταμ.Το 2011 ήταν στην ρουμανική Ρεμάτ Ζαλάου έχοντας παίκτη τον Νέμεθ. Ακολούθησε η θητεία του στην Εθνική Εφήβων της Γερμανίας και στην Αυστριακή Αμστετεν. Το 2013-14 κοουτσάρισε την Λουνεμπουργκ στην Α2 Γερμανίας, ενώ ήταν και Β΄προπονητής στην Εθνική Αυστρίας. O Mέρτεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός στις 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι το τέλος της σεζόν 2014-15.

Βραζιλιάνικη δύναμη

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου Αθος Φερέιρα Κόστα ανακοίνωσε η Ορεστιάδα. Ο 28χρονος κεντρικός και διαγώνιος Αθος Φερέιρα Κόστα κοιτάει τον κόσμο από τα 203 εκατοστά, καρφώνει στα 362 και μπλοκάρει στα 331.  Έχει μεγάλη εμπειρία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, Πέρσι αγωνίστηκε στην Σάο Χοσέ και στην Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο
Η ανακοίνωση
Ο Α.Ο.Ορεστιάδας «John Deere» υποδέχεται με μεγάλη τιμή τον Βραζιλιάνο παίκτη Athos Ferreira Costa (φωτο) . Μετά από δύο εβδομάδες διαπραγματεύσεων, ο περιζήτητος κεντροδιαγώνιος βολλεϋμπολίστας έρχεται στην Ορεστιάδα για να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα volley. Η νέα μεταγραφική βόμβα θα πλαισιώσει και θα ενδυναμώσει την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, ενώ με τις επόμενες ανακοινώσεις θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017».

Τυνήσιος διαγώνιος

Ο Α.Ο.Ορεστιάδας προχώρησε στην απόκτηση του αριστερόχειρα διαγωνίου Iμπραχίμ Μπέσμπες (Ibrahim Besbes). Είναι γεννημένος 19 Οκτωβρίου 1991 στην Τυνησία και από το 2007 είναι διεθνής με στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Ορεστιάδας:

O Α.Ο.Ορεστιάδας “John Deere ” ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας για έναν χρόνο με τον 25χρονο Τυνήσιο αριστερόχειρα διαγώνιο Iμπραχίμ Μπέσμπες (Ibrahim Besbes). Ο αθλητής είναι διεθνής με την χώρα του και έρχεται στην Ελλάδα με ένα βιογραφικό γεμάτο με διακρίσεις.

Λίμπερο ο πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ Καρασαββίδης.

Έναν πρωταθλητή ενέταξε στο ρόστερ της η Ορεστιάδα που συμφώνησε με τον Βασίλη Καρασαββίδη.
Ο 21χρονος λίμπερο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2014 κερδίζοντας 3 τιτλους.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αίαντα Ευόσμου.
Από την στιγμή που Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, η θέση του λίμπερο εμεινε… ορφανή για τον ΑΟΟ.  Ωστόσο έγινε η «ανταλλαγή» με τους πρωταθλητές και ο Καρασαββίδης θα καλύψει τη θέση.

Ανακοίνωσε και Ρούστα

Τον 23χρονο Λαρισαίο ακραίο Κώστα Ρούστα ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.
Την απόκτηση του Κώστα Ρούστα ανακοίνωσαν οι “πράσινοι” του Έβρου. Ο Ρούστας είναι 23 ετών αγωνίζεται ως ακραίος και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη νεοσύστατη ομάδα της ΑΕ Λάρισας στην Β Εθνική.
Μετά την μεταγραφή του Ρούστα ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πλέον κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού και ενός ακραίου από το εξωτερικό προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της φετινής χρονιάς.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του