Διαδικτυακή πλατφόρμα clicknspot.com: Γνωστοποιήστε και λύστε προβλήματα της γειτονιάς σας με ένα κλικ!

Μέσα από αυτήν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης ενημερώνουν τους αρμόδιους εύκολα και γρήγορα για θέματα καθαριότητας, πρασίνου, οδοποιίας κλπ

Της Κικής Ηπειρώτου

Ένα σημαντικό και εύχρηστο σύμμαχο έχουν στη διάθεσή τους οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι επιθυμούν να γνωστοποιήσουν στο Δήμο κάποιο πρόβλημα στη γειτονιά τους ή σε άλλο σημείο της πόλης. Πρόκειται για την ηλεκτρονική πλατφόρμα clicknspot, την οποία έχει ενεργοποιήσει και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στα αιτήματα των δημοτών.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας (απαιτείται εγγραφή μόνο με ένα email λογαριασμό) και να αναδείξετε με το μήνυμά σας, ίσως και κάποιο φωτογραφικό υλικό, το ζήτημα για το οποίο  θέλετε να μεριμνήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Μέχρι στιγμής, τα αιτήματα που έχουν υπάρξει τους τελευταίους μήνες αφορούν σε θέματα πρασίνου, καθαριότητας, φωτισμού, οδοποιίας κλπ. Αρκετά από τα αιτήματα έχουν ήδη αντιμετωπιστεί, κάποια βρίσκονται για μήνες σε εκκρεμότητα για διάφορους λόγους, ενώ πρόσφατα, χρειάστηκαν μόλις 2 μέρες για να ανταποκριθεί συνεργείο του Δήμου στο ηλεκτρονικό αίτημα ενός κατοίκου για την απομάκρυνση ενός «βουνού» από σκουπίδια και μπάζα από γειτονιά της πόλης. Σημειώνεται πως μετά την υποβολή του αιτήματος, δίδεται ένας «ψηφιακός αριθμός πρωτοκόλλου», προκειμένου να καταχωρείται κάθε ζήτημα.

Στο https://clicknspot.com/ μπορείτε να μπείτε από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά και από το κινητό τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή λειτουργεί και μέσω androidapplication, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το PlayStore της Google.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr