Το 2ο βήμα του έκανε ήδη το νέο ΕβροSport

Με πλούσια ύλη, αφιερώματα, συνεντεύξεις, ειδήσεις μικρές και μεγάλες, ματιές σε αθλήματα παραμελημένα που αξίζουν προσοχής στο οποίο θα διαβάσετε:

1) 4σελιδη παρουσίαση των 12 ομάδων της Α κατ. ποδοσφαίρου του Έβρου στην οποία φυσικά θα βρείτε και τα ρόστερ όπως έχουν διαμορφωθεί μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.
2) Αφιέρωμα στις 4 ομάδες βόλεϊ του νομού, που συμμετάσχουν στην Α2 κατηγορία βόλει
3) Αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Γκαρά
4) Την εμπειρία συντάκτη μας απ’την συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα
5) Αφιέρωμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μπάντμιντον που διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
6) Αφιέρωμα στην επιτυχημένη διοργάνωση της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
7) Μικρές και μεγάλες ειδήσεις απ’ όλα τα σπορ
8) Τα “κλικ”που αγαπήσατε

Από χθες φτάνει στους συνδρομητές μας- γραφτείτε κ εσείς για να την λαμβάνετε στον χώρο σας. Από χθες και σε όλα τα περίπτερα – τόπους διανομής τύπου του Έβρου. Αναζητείστε την εφημερίδα.
Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια για μια ξεχωριστή αθλητική ενημέρωση …
Γ.Π.

Πολύ κακό για το τίποτα

«Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ, Νίκος Παππάς. Και πρόσθεσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση». Υποχώρηση σε όλα. Κι όλος αυτός ο χαμός τόσους μήνες; Για το τίποτα.
Κ.Η.

Για τα πανηγύρια

Στις χώρες που πανηγυρίζουν την εκλογή Τραμπ εντάσσει την Ελλάδα ο Independent, δημοσιεύοντας τμήμα της ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής, ενώ για άλλες χώρες που όντως πανηγύρισαν, χρησιμοποιεί δηλώσεις των κυβερνώντων. Ωστόσο, για την Ελλάδα αναφέρει μέρος από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την εκλογή του Τραμπ. «Αυτή είναι μια νίκη των δυνάμεων κατά της παγκοσμιοποίησης, κατά της παράνομης μετανάστευσης και υπέρ της κάθαρσης των εθνικών κρατών και υπέρ της λειτουργικότητας της εθνικής οικονομίας» είναι το κομμάτι της ανακοίνωσης της Χ.Α. που μεταφέρει ο Independent.
Κ.Η.

Το μήνυμα έχει σταλεί…

Χαστούκι στο παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο η εκλογή των Ντόναλντ Τραμπ. Χαστούκι στην παγκοσμιοποίηση και τις ανοιχτές αγορές από τον Αμερικανικό λαό. Τα δυο προηγούμενα μηνύματα φαίνεται ότι τα έγραψαν στα ….άγραφά τους. Το καλοκαίρι του 2015 ο Ελληνικός λαός κόντρα σε όλα τα κατεστημένα που λυσσομανούσαν υπέρ του ΝΑΙ, ψήφισε ΟΧΙ. Είπαμε όμως, μας έγραψαν… Μετά ο Βρετανικός λαός, σε πείσμα του Ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, οικονομικοπολιτικού κατεστημένου ψήφισε έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στεναχωρήθηκαν, αλλά κρατούν πισινή για να τον τιμωρήσουν στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν. Και κατέβασαν στις Αμερικανικές εκλογές το μεγάλο τους αστέρι, την κ. Κλίντον. Για μήνες σχεδόν το σύνολο των αμερικανικών και όχι μόνο ΜΜΕ «βομβάρδιζαν» το κοινό προσπαθώντας να το πείσουν για την επικινδυνότητα της επιλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Ο ρατσιστής, ο τρελός, ο επικίνδυνος ήταν κάποια από τα κοσμητικά επίθετα που έβλεπες σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, άκουγες σε δελτία ειδήσεων αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές. Σταρ του Χόλυγουντ επιστρατεύθηκαν, σεξουαλικά σκάνδαλα, εκφοβισμοί και καταστροφές, ήταν το αγαπημένο θέμα για τα ΜΜΕ. Και ήρθε ο Αμερικανικός λαός με την ψήφο του να καταγγείλει τα δεινά της δικής του καθημερινότητας. Να καταγγείλει ουσιαστικά το παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο. Θα μου πείτε ότι όλα θα αλλάξουν; Όχι βέβαια γιατί ο λαός μας λέει «άσπρος λύκος, μαύρος λύκος, τελικά λύκος είναι». Το μήνυμα όμως έχει σταλεί και αυτή το φορά θέλουν δεν θέλουν θα το ακούσουν.
Θερσίτης

Καθαρές κουβέντες

Η ΆγγελαΜέρκελ έστειλε στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ το ακόλουθο μήνυμα. «Η Γερμανία και η Αμερική συνδέονται με τις ίδιες αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του σεβασμού του νόμου και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, ανεξάρτητα από καταγωγή, χρώμα, σεξουαλικό προσανατολισμό, θρησκεία, φύλο και πολιτικές απόψεις. Προσφέρουμε στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ την στενή συνεργασία μας στη βάση αυτών των αξιών».
Καθαρές κουβέντες και μαθήματα δημοκρατίας από την Ευρώπη του Διαφωτισμού, στην οποία υπάγεται και η Ελλάδα και είμαι υπερήφανος γι αυτό.
Γ.Λ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο