Ο Μιχάλης Πιτιακούδης νέος πρόεδρος στο Ιατρικό Τμήμα του ΔΠΘ

Ο καθηγητής γενικής χειρουργικής Μιχάλης Πιτιακούδης είναι ο νέος πρόεδρος στο Ιατρικό Τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,  μετά την σχετική εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε. Αναπληρωτής πρόεδρος αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κουκουράκης.

Ο κ. Πιτιακούδης γεννήθηκε το 1957 στη Δαδιά, σπούδασε και πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική και Χειρουργική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πίζα και μετά από μία μακρά πορεία, από το 2013, είναι Καθηγητής του Τομέα Χειρουργικής,  του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. στο γνωστικό αντικείμενο «Γενική Χειρουργική». Έχει καταγράψει σημαντική πορεία στον τομέα της έρευνας κι έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις για εργασίες στις οποίες συμμετείχε. Παράλληλα, επί Νομαρχίας Ζαμπουνίδη, διετέλεσε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Ιατρικό Τμήμα του ΔΠΘ γνωστοποίησε η Πρυτανεία με την ανάρτηση των σχετικών αποφάσεων στη Διαύγεια, ενώ θα ακολουθήσει και η δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Έτσι, πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος αναλαμβάνει ο καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Ιατρικής κ. Μιχάλης Πιτιακούδης, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος ο καθηγητής πρώτης βαθμίδας κ. Μιχάλης Κουκουράκης. Η θητεία τους θα είναι διετής, από 1 Δεκεμβρίου 2017 ως 30 Νοεμβρίου 2019.

Επίσης, Κοσμήματορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ, με τριετή θητεία, από 1 Δεκεμβρίου 2017 ως 30 Νοεμβρίου 2020, εκλέχθηκε ο Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Ιατρικής Πλουμής Πασαδάκης.

Κική Ηπειρώτου

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο