Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου τίμησε τους Παραολυμπιονίκες

Υποδέχθηκε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον Δημήτρη Καρυπίδη

 Όποιοι έχουν ειδικές δεξιότητες μπορούν να φέρουν και τις μεγάλες νίκες. Οι νίκες έχουν έναν παρονομαστή, τη θέληση και την αγάπη για τη ζωή

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς υποδέχθηκε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, και τίμησε για την επιτυχία τους, τον χρυσό Παραολυμπιονίκη στα 100μ. πεταλούδα, στην κατηγορία S9, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον 5ο Παραολυμπιονίκη στα 50μ. ύπτιο, στην κατηγορία S1, Δημήτρη Καρυπίδη.

Παρόν και ο προπονητής του Μιχαλεντζάκη Αναστάσιος Καλλιτσάρης, ενώ τον Γιώργο Τυλιγαδά, προπονητή του Καρυπίδη, εκπροσώπησε ο γιός του, επίσης προπονητής, Αργύρης Τυλιγαδάς.

«Μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Παυλίδη, θέλω να τονίσω πως η επιτυχία του Δημοσθένη και του Δημήτρη είναι τιμή για τον Έβρο, για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς. Και συνέχισε: «Τα δύο αυτά τα παιδιά τιμούν την Περιφέρειά μας. Τιμούν τον  τόπο μας. Ο αγώνας τους ήταν σκληρός. Το αποτέλεσμα όμως τους δικαίωσε. Κι έστειλε ένα μήνυμα, ότι όποιοι έχουν ειδικές δεξιότητες μπορούν να φέρουν και τις μεγάλες νίκες. Οι νίκες έχουν έναν παρονομαστή, τη θέληση και την αγάπη για τη ζωή. Την αγάπη για την πρόοδο και την εξέλιξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου τίμησε τους Παραολυμπιονίκες
Από αριστερά, Καλλιτσάρης, Μιχαλεντζάκης, Πέτροβιτς, Καρυπίδης, Τυλιγαδάς.

Ο Μιχαλεντζάκης και ο Καρυπίδης αποτελούν χρυσά παραδείγματα αυτού του γεγονότος. Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, τους τιμούμε, τους ευγνωμονούμε και τους εύχομαι πάντα να έχουν υγεία και δύναμη, να πετυχαίνουν τους  στόχους της ζωής τους και να αποτελούν λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς, για τον τόπο μας. Η τιμή που μας κάνουν είναι ύψιστη. Τους ευχαριστούμε».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου πρόσφερε τιμητικά στους Παραολυμπιονίκες το έμβλημα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ένα άγαλμα αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης, και εκδόσεις της Περιφέρειας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του