Νέος διαγωνισμός για το αναψυκτήριο στο πάρκο Αλτιναλμάζη

Δεν λέει να στεριώσει το θέμα της ενοικίασης του αναψυκτηρίου στο νέο πάρκο Αλτιναλμάζη της Αλεξανδρούπολης. Μετά από 3 άγονους διαγωνισμούς, κατά τους οποίους δεν υπήρξε ούτε ένας ενδιαφερόμενος για την εκμίσθωσή του, η 4η φορά φάνηκε πως θα ήταν η τυχερή, αφού εμφανίστηκαν 4 ενδιαφερόμενοι, με έναν από αυτούς να αναδεικνύεται, τελικά, πλειοδότης. Ωστόσο, η κατάσταση, στη συνέχεια, περιπλέχθηκε…

Ο επιχειρηματίας που με μίσθωμα 2.450 ευρώ το μήνα θα νοίκιαζε για 6 χρόνια το αναψυκτήριο, αποφάσισε τελικά να κάνει πίσω. Σύμφωνα με το faros-24.gr , αυτό έγινε καθώς, στην προκήρυξη γινόταν λόγος για κατάστημα που θα δίνει τη δυνατότητα για πλήρες γεύμα, δηλαδή θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ταβέρνα, εστιατόριο, χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων. Ωστόσο, οι προδιαγραφές του με το ζόρι το έκαναν κυλικείο, αφού η κουζίνα δεν είχε τα απαιτούμενα τετραγωνικά.

Το θέμα απασχόλησε την οικονομική επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία, προκειμένου να προχωρήσει ο δήμος σε νέο διαγωνισμό, χωρίς άλλα δυσάρεστα απρόοπτα, προχώρησε στη διόρθωση του τίτλου του καταστήματος, από «επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος» σε «επιχείρηση μαζικής εστίασης προχείρου γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας».

Έτσι, για 5η φορά, ο δήμος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ., στο Δημαρχείο. Όριο πρώτης προσφοράς ορίζονται τα 1.000 € το μήνα.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του