Καμπανάκι σε Καΐσα για την μεγάλη υποστελέχωση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Ο γιατρός και βουλευτής Συριζα πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας. Σημείωσε ότι η ενδυνάμωση των δομών της Δημόσιας Υγείας και δη ενός ακριτικού Νοσοκομείου όπως αυτό του Διδυμοτείχου, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί επίπονη προσπάθεια.

Ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Καΐσας πραγματοποίησε πολύωρη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή και τους Διευθυντές Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα του ιδρύματος καθώς και για την πορεία της στελέχωσής του με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό από τους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από όλες τις πλευρές τονίσθηκε η μεγάλη υποστελέχωση του Νοσοκομείου από υγειονομικό προσωπικό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, (συνταξιοδοτήσεις, παραιτήσεις, απολύσεις, μετακινήσεις) και ότι είναι επιτακτική η ανάγκη γρήγορης κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων.

Η ενδυνάμωση των δομών της Δημόσιας Υγείας και δη ενός ακριτικού Νοσοκομείου όπως αυτό του Διδυμοτείχου, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί επίπονη προσπάθεια χωρίς εφησυχασμούς και διαδικασίες “αυτόματου πιλότου”, ώστε με συνεχή εγρήγορση να επιλυθούν με τον βέλτιστο τρόπο τα συσσωρευμένα και χρόνια προβλήματα του Ιδρύματος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο