Θρίλερ με την εξαφάνιση ψαρά από την Αλεξανδρούπολη

Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι έρευνες της αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΕΜΑΝ, για τον εντοπισμό ενός 49χρονου, ο οποίος πήγε τη Δευτέρα το απόγευμα για ψάρεμα στο Δέλτα του Έβρου, δίχως όμως από τότε να δώσει σημεία ζωής.

Ο ερασιτέχνης ψαράς από τον Άβαντα, είναι νοσηλευτής στο επάγγελμα και πατέρας 4 παιδιών, ενώ η οικογένειά του ζει ώρες μεγάλης αγωνίας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν ο αγνοούμενος δεν γύρισε σπίτι.

Η αστυνομία προσπάθησε αρχικά να τον εντοπίσει από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο μέχρι να σταματήσει να εκπέμπει τον τοποθετούσε στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή στην οποία του άρεσε να ψαρεύει, πραγματοποίησαν από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης και οι οικείοι του, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο αγνοούμενος Ιωάννης Αλμαζίδης επέβαινε σε μαύρο Ι.Χ. τζιπ μάρκας Vitara  με αριθμό κυκλοφορίας ΚΝΚ4676 και παρακαλείται όποιος τον είδε ή τον αναγνωρίζει από την φωτογραφία που κοινοποιεί η οικογένεια, να επικοινωνήσει με την αστυνομία Φερών, ή της Αλεξανδρούπολης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο