Έρχεται το Φεστιβάλ Τυχερού

Με ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πιστό στον εναλλακτικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, που πλέον κλείνει τα 14 χρόνια του, θα υποδεχθεί και φέτος το Τυχερό τους απανταχού λάτρεις της καλής μουσικής. Άλλωστε, το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνδιαμόρφωσαν και φέτος οι διοργανωτές μαζί με τον κόσμο, μέσα από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, στο φετινό, 14ο φεστιβάλ νεολαίας Τυχερού, που θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, δίπλα από τη λίμνη, θα εμφανιστούν:

Πέμπτη 4 Αυγούστου

Στέλιος Ρόκκος – Onirama

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Θάνος Μικρούτσικος
Μίλτος Πασχαλίδης
Μπάμπης Στόκας

Σάββατο 6 Αυγούστου

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Φωτεινή Βελεσιώτου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Κυριακή 7 Αυγούστου

Γιάννης Αγγελάκας
VIC (Villagers of Ioannina City)
Nightstalker

Για την ιστορία

Το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Τυχερού, ιδρύθηκε το 1997. Το όνειρο κάποιων ανθρώπων, ονομάστηκε αρχικά σαν Τυχερόκ έως το 2001 και μετά από ένα χρόνο, το 2002, δημιουργήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού και έτυχε μεγάλης αποδοχής από την τοπική κοινωνία, που καλωσόρισε με ενθουσιασμό το πρωτοφανές γεγονός. Tο 2011 λόγω του σχεδίου «Καλλικράτης», καταργείται το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) και δημιουργείται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φεστιβάλ Τυχερού που διοικείται από πενταμελέςΔιοικητικό Συμβούλιο κάθε ηλικίας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο