Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Αλεξανδρούπολης προειδοποιεί και συμβουλεύει

Σε περιόδους κρίσης είναι πιθανόν να διογκωθούν τα περιστατικά έμφυλης βίας. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Αλεξανδρούπολης, που έχει συμβάλλει σημαντικά, στην στήριξη γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα κακοποίησης στην περιοχή μας, εφιστά την προσοχή μας , τονίζοντας ότι η ενδοοικογενειακή βία βρίσκει πρόσφορο έδαφος, όταν οι γυναίκες περιορίζονται στο σπίτι, σε μια κακοποιητική σχέση, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στο πλευρό των γυναικών-θυμάτων βίας.

Σε περιόδους κρίσης είναι πιθανόν να διογκωθούν τα περιστατικά έμφυλης βίας. Η ενδοοικογενειακή βία βρίσκει πρόσφορο έδαφος, όταν οι γυναίκες περιορίζονται στο σπίτι, σε μια κακοποιητική σχέση, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το μήνυμα για τις γυναίκες αυτές είναι ένα:
Ακόμα κι αν είσαι περιορισμένη, δεν απαγορεύεται να ζητήσεις βοήθεια. Η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 παραμένει ανοιχτή, 7 μέρες την εβδομάδα,24 ώρες την ημέρα» σημειώνει σε ανακοίνωση.
Περισσότερες πληροφορίες για την τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 και τις δομές υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας, βρείτε στην ιστοσελίδα : www.womensos.gr και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας www.isotita.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο