Το Δίκτυο ΟΡΦΕΑΣ –ORPHEUS.NET προχωρά στη δημιουργία ομάδας eSports

Παρατηρώντας τα παγκόσμια δεδομένα και τον τρόπο που αυτά μεταφράζονται στην ελληνική αθλητική σκηνή το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ –ORPHEUS.NET με έδρα την Αλεξανδρούπολη προχωράει στην ίδρυση ομάδας eSports.

Κατόπιν συζητήσεως με αθλητικούς φορείς και επαγγελματίες του χώρου, η ομάδα θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο της βιομηχανίας με την ελληνική αθλητική σκηνή, έχοντας ως μέλη του, ανθρώπους που ήδη εργάζονται ως στελέχη αθλητικών οργανισμών με διοικητικά και οργανωτικά καθήκοντα.


“Orpheus eSports”

Παρακολουθώντας το σύνολο των ελληνικών ομάδων μέχρι σήμερα, η επιδιωκόμενη διαφορά της Orpheus eSports, θα είναι η προσπάθεια της άμεσης συσχέτισης της με τον παραδοσιακό αθλητισμό, μέσω συνεργασίας με επαγγελματικούς φορείς του αθλητικού μάνατζμεντ και τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της χώρας.
Στα πλαίσια της αρχικής γνωριμίας της ομάδας με το ελληνικό κοινό, η Orpheus eSports θα ανακοινώσει μέσα στον επόμενο μήνα την διεξαγωγή τοπικού τουρνουά League of Legends στην έδρα της ομάδας με την πλήρη υποστήριξη της τοπικής αθλητικής διοίκησης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τι είναι τα eSports με λίγα λόγια
Μια νέα, ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά που κάνει την εμφάνιση της ως μέρος της αθλητικής παγκόσμιας βιομηχανίας. Τα eSports (ηλεκτρονικά αθλήματα), αποτελούν μια νέα μορφή αθλητισμού που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και αντιληπτικών ικανοτήτων του ατόμου. Όλοι οι διαγωνισμοί διεξάγονται με τη μορφή videogames, όπου κάθε κινητική ενέργεια ενός παίκτη με τη χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου μεταφράζεται σε ψηφιακή ενέργεια. Το 2019, η παγκόσμια αγορά «ακούμπησε» τα $1,1 δις σε έσοδα, παρατηρώντας αύξηση 26,7% από το 2018, ενώ υπολογίζετε πως το 2022 τα έσοδα θα φτάσουν τα $1,8 δις.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του