«Τέλος σε χρεώσεις στις χειραποσκευές καμπίνας»

Ωραία τα ταξίδια, αλλά οι αεροπορικές έχουν δώσει πόνο μετά την πανδημία και σε λίγο θα μας χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέουμε. Και εντάξει να πας ένα ταξίδι μια φορά στο τόσο και να πληρώσεις και το κατιτίς παραπάνω, αλλά αν ταξιδεύεις συχνά, τότε απλώς δουλεύεις για να πληρώνεις αποσκευές και εισιτήρια.

Πόσα εκατομμύρια έχουν εισπράξει οι αεροπορικές ως τώρα με κρυφά κόστη ή ψιλά γράμματα για τις χειραποσκευές και τις θέσεις των επιβατών, που δεν αναφέρεται πως αποτελούν έξτρα χρέωση και εμφανίζονται λίγο πριν την έκδοση του εισιτηρίου, που ο επιβάτης έχει ήδη ακολουθήσει τόσα βήματα για την ολοκλήρωση της αγοράς και απλώς συμβιβάζεται ή παραλείπει να δει και τελικά η τελική χρέωση δεν έχει καμία σχέση με την αρχική τιμή.

Ο ίδιος αναφέρει επίσης, πως οι αποσκευές στην καμπίνα του αεροπλάνου αποτελούν είδη ανάγκης που είναι απαραίτητα για τα ταξίδια και δε θα έπρεπε να χρεώνονται έξτρα και το δικό του αίτημα ήταν αυτό που έδωσε το έναυσμα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να δει σοβαρά το θέμα. Η απόφαση που λήφθηκε λοιπόν την Τετάρτη που μας πέρασε από την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ψηφιστεί τον Οκτώβρη στην ολομέλεια του Στρασβούργου και ευελπιστούμε οι κυρώσεις, κανονισμοί και έλεγχοι να τεθούν σε ισχύ άμεσα.

https://www.pillowfights.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του