Στον Έβρο περιοδεύει την Κυριακή ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης

Περιοδεία στον Έβρο θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο πρώην υπουργός και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σταύρος Αραχωβίτης.
Το πρόγραμμά του θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το δημαρχείο Διδυμοτείχου, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, θα ακολουθήσει στις 11:30 π.μ. συνάντηση με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, στην οποία, πιθανότατα, θα συμμετάσχει και ο Κοσμήτορας της Πανεπιστημιακής Σχολής που λειτουργεί στην πόλη, Σπύρος Γαλατσίδας, και το μεσημέρι ο κ. Αραχωβίτης θα συναντηθεί με φίλους και μέλη του κόμματος.
Το απόγευμα θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 4:30 είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στο γραφείο του δημάρχου, Παναγιώτη Καλακίκου, ενώ αμέσως μετά θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη με αγρότες και αγροτικούς φορείς του Έβρου, που θα γίνει στο Τυχερό.
Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, κλιμάκιο τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί επίσης στον Έβρο, εν όψει και της επικείμενης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών περιφερειακών εξορμήσεων που ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
ΕΡΤ Ορεστ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο