Στο ξενοδοχείο των Ιαματικών Λουτρών θα φιλοξενηθούν αστυνομικοί

Κατόπιν πρότασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ, το ξενοδοχείο στα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης τέθηκε στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να φιλοξενήσει αστυνομικούς που επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Οι απαραίτητες εργασίες πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ώστε να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής και ασφαλής διαμονή των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΤΙΕΔΑ έχει στόχο να καλύψει μέρος από τις ανάγκες που προκύπτουν από την άφιξη νέων στελεχών της αστυνομίας, που καταφθάνουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να συνδράμουν στην ενίσχυση της περιφρούρησης σε όλο το μήκος της γραμμής των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

1 Σχόλιο

 • ANESTHS ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
  Posted 19 Απριλίου 2021 19:14 0Likes

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ http://WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164

  Προς το Υπουργείο Τουρισμού γραφείο κυρίας Παγώνη
  Κυρία Παγώνη καλημέρα σας.
  Θα θέλαμε αν είναι δυνατόν να μας ενημερώσετε εάν στο πρόγραμμα του Μαΐου σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού θα είναι και το άνοιγμα τον ελληνικών λουτροπόλεων.
  Η ενημέρωση αφορά την προετοιμασία των λουτρικών εγκαταστάσεων για την άφιξη των Λουομένων από το εσωτερικό και το εξωτερικό,
  Όπως είναι τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής στην Χαλκιδική, τα λουτρά του δήμου Αλμωπίας, τα λουτρά Αιδηψού από ιδιωτικά συμφέροντα, τα Λουτρά στα Καμένα Βούρλα το ξενοδοχείο Γαλήνη και άλλες ιαματικές πήγες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
  Επίσης αν στο άνοιγμα του τουρισμού θα είναι και το άνοιγμα των ενοικιαζομένων δωματίων στις ελληνικές λουτροπόλεις που θα είναι κάτι θετικό και για την ετοιμασία όλων των επαγγελμάτων αυτών των περιοχών.

  θα περιμένουμε την απάντηση σας
  Με εκτίμηση
  Για το Δ.Σ. του συλλόγου
  ο πρόεδρος
  Ανέστης Αναστασιάδης. Θεσσαλονίκη 19/4/2021

Αφήστε ένα σχόλιο