Στην τελική ευθεία για το 31ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Έβρου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου στην συνεδρίασή του , στις  8 Σεπτεμβρίου 2021 ομόφωνα αποφάσισε την σύγκληση του  31ου  Τακτικού Εγκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου  στις 31 Οκτωβρίου 2021  ημέρα Κυριακή και ώρα 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «ASTIR EGNATIA ALEXANDROUPOLIS» (Αίθουσα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ στο ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ)  στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το Καταστατικό και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα θέματα ημερήσιας διάταξης του  31ου Εκλογοαπολογιστικού  Συνεδρίου είναι:

  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός από 1/2/2018 έως 30/09/2021 και ο Προϋπολογισμός έως και την 31/12/2022
  3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  4. Προγραμματισμός Δράσης
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή

α. 13 Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

β. 3 Μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής

γ. Των Αντιπροσώπων στην Γ.Σ.Ε.Ε.

  1. Ψηφοφορία για την έγκριση ή μη

α. του Διοικητικού Απολογισμού

β. του Οικονομικού Απολογισμού έως 30/09/2021

γ. του Προϋπολογισμού έως 31/01/2022

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αντιπρόσωποι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή αρνητικού τεστ (PCR 72 ωρών / RAPID 48 ωρών / self test 24 ωρών). Επίσης,  το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητά τους και το βιβλιάριο Ασθενείας ,  γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν .

Ασπιώτης: «Το Εργατικό Κέντρο δε σταμάτησε να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους»

Για την τριετή θητεία του στο «τιμόνι» της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Ευστάθιος Ασπιώτης. Ο απερχόμενος πρόεδρος ο οποίος θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για την Διοίκηση του Ε.Κ. χαρακτήρισε δύσκολα αυτά τα τρία χρόνια (ιδιαίτερα τα δύο τελευταία) καθώς η χώρα ήταν σε πανδημία και καραντίνα, με αποτέλεσμα, όπως είπε, να έχουν καταστρατηγηθεί τα συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων -τόνισε πως παρ’ όλα αυτά το Εργατικό Κέντρο δε σταμάτησε να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα έχει να αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες για την αγορά εργασίας για τους εργαζόμενους, για τις συνθήκες εργασίας που βιώνουν, για τη βελτίωση των μισθών, αλλά και τη μείωση της ανεργίας, ενώ ένας από τους βασικούς στόχους θα πρέπει να είναι η ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος για να μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα προς όφελος των εργαζομένων.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο