Στην Αλεξανδρούπολη ο Μάριος Φραγκούλης στις 14 Σεπτεμβρίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που πραγματοποιεί από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο.Αποχαιρετώντας πλέον το καλοκαίρι, μεταφέρει  με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ενότητας σαν λαός.

Μετά από την αρχική αναβολή της συναυλίας, λόγω πανδημίας, η εκδήλωση προγραμματίστηκε εκ νέου για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη, τηρουμένων των οδηγιών και συστάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid_19 του Υπουργείου Υγείας. Ο Μάριος Φραγκούλης θα μας χαρίσει μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, δίνοντας έμφαση στην ‘Γαλάζια Λίμνη’ της Λίνας Νικολακοπούλου σε δικές του μουσικές συνθέσεις αλλά και πολλά ακόμα πολύ αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο.

Μαζί με τους αξιόλογους ερμηνευτές  Μυρτώ Βασιλείου και  Βασίλη Κούρτη, θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έντονα συναισθήματα, έρωτα, κοινωνικές αντιλήψεις, γεμάτο μαγεία και δυνατούς ρυθμούς.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.

Ώρα έναρξης : 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη (το κόστος των 23.000 ευρώ για τα συνολικά έξοδα της συναυλίας θα τα επωμιστεί ο Δήμος. Απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πληροφορίες : 2551064173

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο