Την Δόξα Δράμας, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα υποδεχτεί στο «Φώτης Κοσμάς» σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 5μμ η Αλεξανδρούπολη FC.
Η αναμέτρηση θα έχει φιλικό χαρακτήρα και πρόκειται για το πιο δυνατό παιχνίδι που έχει δώσει ομάδα της Θράκης που παίζει στη Γ’ Εθνική στην περίοδο της προετοιμασίας, ωστόσο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Το ματς κανονίστηκε μετά την ματαίωση του φιλικού της Αλεξ/πολης με την Καβάλα που ήταν προγραμματισμένο για τις 19/9, λόγω της αποχής των ομάδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναδιάρθρωση.
Η ανακοίνωση των Εβριτών:
«Σας ενημερώνουμε ότι το φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 19/09 ακυρώνεται λόγω της αποχής των ομάδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναδιάρθρωση. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με μια αστραπιαία αντίδραση κατάφεραν να κλείσουν φιλικό αγώνα την Κυριακή 20/09 με την Δόξα Δράμας, ομάδα SL2 στο Δημοτικό στάδιο Φώτης Κοσμάς. Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για να μπορέσει ο προπονητής μας να μοντάρει και να ετοιμάσει την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος».
Ισοπαλία με Σάπες
Στο 1-1 έμειναν στο «Φώτης Κοσμάς» σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας οι Αλεξανδρούπολη FC και Ελπίς Σαπών. Οι Εβρίτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ρουμπιέ, ενώ η Ελπίδα ισοφάρισε με τον Δημητριάδη. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο α’ ημίχρονο.
Επέστρεψε ο Πεταλωτής!
Παίκτης της Αλεξανδρούπολης FC είναι ο Χρήστος Πεταλωτής. Ο Εβρίτης στόπερ, 2 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Εθνικό στο διάστημα των οποίων έπαιξε σε Γερμανία και Ζάκυνθο, επιστρέφει στην πόλη καταγωγής του για λογαριασμό της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Χρήστο Πεταλωτή γεννημένος το 1999. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει αγωνισθεί σε Skoda Ξάνθη Κ17 -Κ19 στην Γερμανική Γ’ BECKUMER FC, στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού και στην Ζάκυνθο. Καλώς ήρθες Χρήστο στην ομάδα μας, ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες».
Με πληροφορίες από το sportsaddict.gr


