Ritmo de Arte: Flash back σε 10 χρόνια γεμάτα χορό και προσφορά!

Χορός είναι να μοιράζεσαι, να επικοινωνείς, να δίνεις και να παίρνεις χαρά. Στη μεγάλη παρέα του Ritmo de arte, το πηγαίνουν ένα (χορευτικό, πάντα!) βήμα παραπέρα: Ο χορός, πέρα από το γεγονός ότι ψυχαγωγεί και κρατάει ζωντανό σώμα και πνεύμα, δημιουργώντας δυνατούς δεσμούς φιλίας, ενώνει τα μέλη του σε έναν μοναδικό κύκλο προσφοράς και αλληλεγγύης.

Οι άνθρωποι του Ritmo De Arte, εδώ και 10 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή τους σε φιλανθρωπικές δράσεις και εκδηλώσεις, έχουν αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος!

Μέχρι σήμερα, έχουν διοργανώσει 4 Zumbathon με φιλανθρωπικό σκοπό και έχουν συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για φορείς, όπως ο Σύλλογος Οικογενειών & Φίλων Ψυχικής Υγείας Έβρου και το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Ακόμη, έχουν συμμετέχει σε διαγωνισμό χορού για το Ρεκόρ Γκίνες, όπως και σε διεθνή διαγωνισμό αθλητικού χορού. Πολλές είναι οι συμμετοχές και σε διοργανώσεις όπως το Via Egnatia Run και το «Πάρκο Χριστουγέννων», εκεί που όλη η πόλη έχει την ευκαιρία, κάθε φορά, να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τη δουλειά τους!

Μάθετε για εμάς και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά καθημερινές 17:00-22:00  |  Λ. Δημοκρατίας 264   3°όροφος και τηλεφωνικά στο 2551113309.

Νέα τμήματα ζωγραφικής από τον Δημήτρη Ναλμπάντη

Ο παγκοσμίως καταξιωμένος Εβρίτης ζωγράφος Δημήτρης Ναλμπάντης διδάσκει και φέτος την τέχνη του στο Ritmo De Arte! Στο καθιερωμένο και αγαπημένο τμήμα ενηλίκων, προστίθενται άλλα δύο τμήματα, ένα για εφήβους και ένα για παιδιά!

Τι καλύτερο από το να μάθει κανείς μία τόσο ξεχωριστή τέχνη, από τον πολυβραβευμένο ζωγράφο, την αξία του οποίου έχουν αναγνωρίσει ακόμη και τα Ηνωμένα Έθνη, όταν το 2000 επιλέξαν το έργο του με θέμα «Οι αναμνήσεις» για να γίνει το πρώτο ελληνικό γραμματόσημο του Οργανισμού στη σειρά « Ο κόσμος του 2000». Έργα του Δημήτρη Ναλμπάντη κοσμούν την έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, όπως και μουσεία και συλλογές εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα μαθήματα στο σύλλογο Ritmo De Arte θα ξεκινήσουν σύντομα, ενώ για κάθε τμήμα, προβλέπεται ένα δίωρο μάθημα κάθε εβδομάδα.

Η ομάδα δασκάλων χορού του Ritmo de Arte: 

Ο Bozhidar Gugushev, γνωστός και ως #TeoIDT [1] είναι δάσκαλος, χορευτής και χορογράφος που ειδικεύεται στη Salsa (NY, LA), Cha-cha, Cuban Rumba, Afro Rumba, Bachata και Reggaeton.

Χορεύοντας από το 2003, έχει παρουσιάσει shows σε πολλά διεθνή Salsa Festivals σε Ελλάδα,
Βουλγαρία, Τουρκία, Ιορδανία, Ρουμανία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σλοβενία.

Ακόμη και τώρα συνεχίζει να εξελίσσει τις δεξιότητές του στο χορό και τη μουσική, η οποία κατά τη γνώμη του αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη μιας χορευτικής καριέρας.

 

 

 

Η Βιλλυ Γραψιου γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό.
Η διδακτική της εμπειρία ξεκινάει από 19 χρονών με σχολές χορού και θεατρικές παραστάσεις, σε παιδικές κατασκηνώσεις και ξενοδοχεία και έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς χορού και τηλεοπτικές παρουσιάσεις.
Αργότερα δημιούργησε την δική της σχολή χορού στην Αθήνα την “Danzarte” με πολλές χορευτικές επιτυχίες. Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στην Αλεξανδρούπολη και συνεργάζεται με γνωστές σχολές χορού και συλλόγους με έμφαση σε χορούς Latin Kids και Hip-hop Kids

 

 

Η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου είναι κάτοικος Αλεξανδρούπολης και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται με τον χορό επαγγελματικά, ως δασκάλα χορού και χορογράφος στο Modern Jazz. Ξεκινώντας την διδασκαλία τα πρώτα 4 χρόνια διδακτικής εμπειρίας από ιδιωτικές επαγγελματικές σχολές χορού του Ν. Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Εβρου με έντονη πολιτιστική και διδακτική παρουσία. Είναι κάτοχος 2 Βρετανικών πτυχίων χορού επιπέδου Intermediate & Advanced της I. S. T. D. της Αγγλίας. Έχει διδαχθεί το Ρωσικό και Αγγλικό σύστημα κλασικού χορού και έχει λάβει εξειδίκευση στο Modern Jazz και ότι αφορά το Modern Theater. Κάτοχος επίσης 2 Βρετανικών Μεταλλίων χορού και συμμετοχές με διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

 

 

 

Ο Γιάννης Καμπασελέ ξεκίνησε από 7 χρονών να χορεύει σε ρυθμούς hip-op και break dance κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς.
Μεγαλη του έμπνευση ήταν το συγκρότημα kaoma με το γνωστό τους κομμάτι “lambada” που παρακολούθησε live στην Αθήνα το 99′ και φυσικά ο δάσκαλος και πατέρας του Αφρικανικής καταγωγής όπου τον μύησε στον χορό της Κιζόμπα και Σέμπα αργοτερα.

Ξεκίνησε να χορεύει το 2014 σε σχολή και τον Μάιο του 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό κιζομπα στο Alexandroupolis open και τον Ιούλιο του 2017 την 6η θέση πάλι σε διαγωνισμό κιζομπα στο Greek salsa bootcamp.

Από το 2017 ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά σε συλλόγους και γυμναστήρια  Αλεξανδρούπολης και Δράμας καθότι είναι και κάτοχος πτυχίου Grafts: Personal trainer και group fitness instructor.

 

 

Η Νιόβη Καλογιάννη ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον χορό και την ενόργανη γυμναστική στην ηλικία των 4 ετών.
Το 2012 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το πρόγραμμα Zumba®.
Η αγάπη της για τη γυμναστική και το χορό της έδωσε το εισιτήριο και μερικά χρόνια αργότερα (2015) πήρε το πτυχίο πιστοποιημένης instructor και έκτοτε διδάσκει σε συλλόγους και γυμναστήρια της πόλης. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι τα παιδιά ,αποφασίζει να πάρει και το παιδικό πτυχίο στη Zumba® και το 2016 στην Αθήνα ολοκληρώνει με επιτυχία τα μαθήματα και παίρνει το πτυχίο  Zumba Kids® και Zumba Juniors®. Τέλος έχει πάρει πάρει μέρος σε ΖUMBAthon στην Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

 

 

 

Η Απέργη Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Από την ηλικία των τεσσάρων ετών ασχολήθηκε με το χορό, την ρυθμική αγωγή, τον κλασικό χορό και λίγο αργότερα με τον σύγχρονο χορό.Η μεγάλη αγάπη της για τον χορό την έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά και αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου.

Το 2008 έγινε κάτοχος Ερασιτεχνικού Πτυχίου λατινοαμερικάνικων χορών, κατηγορίας του International Standard One Dance & Bronze Latin του IDTA.Εργάζεται ως καθηγήτρια και χορογράφος επάνω στον κλασσικό χορό, contemporary dance, λάτιν και δημιουργικό χορό σε γονείς και παιδιά.

 

 

Η Αφροδίτη Φώτου μεγάλωσε κ γεννήθηκε στο όμορφο νησί της Λήμνου.
Το 2007 υπήρξε η πρώτη επαφή με την Capoeira.
Το 2012 πιστοποιήθηκε ως zumba instructor και εργάστηκε στον πολιτιστικό σύλλογο Bloco Afro Brasil ως το 2015. Το 2013 ξεκίνησε να διδάσκει και στην Ορεστιάδα στον σύλλογο Danza de la vida. Παράλληλα και μετά από δύο χρόνια προπονήσεων πήρε τον 1ο και 2ο βαθμό διδασκαλίας στο Pole dance. Το 2015 πιστοποιήθηκε στη γυμναστική με τραμπολίνα.

Μέχρι και σήμερα έχει δουλέψει επίσης σε γυμναστήρια και σε συλλόγους του Έβρου, έχει πάρει μέρος στη γιορτή κρασιού και στο φεστιβάλ του αέρα, έχει χορέψει σε εκδηλώσεις των δήμων Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου με την χορευτική της ομάδα.

 

Ο Ρίζος Παναγιώτης κατάγεται από την Κέρκυρα και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Κομοτηνή λόγω σπουδών στη σχολή ΤΕΦΑΑ ενώ είναι και Απόφοιτος GRAFTS Props Pilates Instructor.
Από το 2011 έως το 2018 συμμετείχε σε χορευτικές παραστάσεις breakdance και hip hop.
Από το 2014 έως σήμερα ενασχόληση με την ενόργανη γυμναστική και το τραμπολίνο.

Από το 2015 έως 2017 συμμετοχή σε διαγωνισμούς breakdance.

20-22 Μαΐου 2016 συμμετοχή στο 24ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού
στην Κομοτηνή ως εθελοντής στη χορευτική ομάδα.

28-29 Μαΐου 2016 συμμετοχή στο 1ο Φοιτητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ως εθελοντής στη χορευτική ομάδα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο