efhmerida1

Πυκνό χιόνι στην ορεινή περιοχή του νομού Ξάνθης

Μπορεί στην πόλη και την πεδιάδα της Ξάνθη η Δευτέρα να είχε τεράστιες ποσότητες βροχόπτωσης, στην ορεινή περιοχή πάντως από το απόγευμα το χιόνι πέφτει πυκνό.

Μέχρι το βράδυ, το είχε “στρώσει” στις περισσότερες περιοχές της ορεινής περιοχής, τόσο στο Δήμο Μύκης όσο και στην περιοχή Σταυρούπολης. Προβλήματα δημιουργούνται μόνο στις περιοχές με μεγάλο υψόμετρο, κυρίως στο Δασικό χωριό αλλά και σε περιοχές του Δήμου Μύκης . Την ίδια ώρα, που μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακόμη πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα ενώ, όπως πληροφορούν οι αρχές, στην περιοχή της Νυμφαίας Κομοτηνής, η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία ακόμη και με αλυσίδες, τόσο πριν όσο και μετά το μεθοριακό σταθμό.

xanthi2.gr

Δασικό Χωριό. Φωτο: Θανάσης Καραγιάννης
Δασικό Χωριό. Φωτο: Θανάσης Καραγιάννης
Δήμου Μύκης
Κένταυρος Δήμου Μύκης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr