Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας: Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί τους νέους να γνωρίσουν την αξία του εθελοντισμού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (E.E.Σ.), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας» στις 12/8 απευθύνει κάλεσμα στους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ο Τομέας Νεότητάς του Ε.Ε.Σ, προκειμένου να γνωρίσουν τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αγάπης για το περιβάλλον και τα ζώα αλλά και της εθελοντικής προσφοράς χωρίς όρια και διακρίσεις.

«Αγγελιοφόρος» της προσπάθειας αυτής είναι ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος συνεργάζεται εθελοντικά με τον Ε.Ε.Σ, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού σε θέματα εθελοντισμού, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, οι οποίες αποτελούν το μέλλον του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απευθύνει κάλεσμα στους νέους: https://youtu.be/B8LegEwpJTI

Ο Τομέας Νεότητας του Ε.Ε.Σ. έχει τους εξής στόχους και σκοπούς:

  • Προώθηση του ανθρωπισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του πνεύματος ειρήνης στους νέους, καθώς και του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι».
  • Προσφορά βοήθειας χωρίς όρια και διακρίσεις σ’ όσους έχουν ανάγκη

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του Τομέα Νεότητας στο www.redcross.gr και στο 210 6983778 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8-3 μ.μ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο