Οι αιτήσεις για την Οργανωτική Επιτροπή του TEDxDUTH 2023 έχουν ανοίξει!

Το TEDxDUTH αποτελεί μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εμπνευσμένη από συνέδρια που διεξάγονται εδώ και δεκαετίες σε χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα.

Αφετηρία του TEDxDUTH αποτέλεσε η Αλεξανδρούπολη, όπου και γεννήθηκε το πρώτο TEDxDUTH με θέμα «ATOM» αποδίδοντας φόρο τιμής στον Δημόκριτο, τον εμβληματικό φιλόσοφο του Πανεπιστημίου μας. Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2021 με θέμα «ANTITHESIS», αποτελώντας το δεύτερο επιτυχημένο συνέδριο της διοργάνωσης. Φτάνοντας στο 2022, έπειτα από την μακρά περίοδο της πανδημίας, το TEDxDUTH 2022 έλαβε χώρα στη Ξάνθη, αυτή τη φορά δια ζώσης, με θέμα το «REDEFINE» φιλοξενώντας ενδιαφέρουσες ομιλίες, δράσεις καριέρας, και διαδραστικά Workshops απογειώνοντας την εμπειρία του θεσμού μας.

Στόχος του TEDxDUTH είναι να «ταξιδεύει» σε όλες τις πόλεις που εδρεύει το Πανεπιστήμιο με άμεσο σκοπό να ενώσει την τοπική κοινωνία διαδίδοντας νέες ιδέες και πυροδοτώντας τον ανοιχτό διάλογο.

Αν σπουδάζεις λοιπόν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, έχεις διάθεση να μοιραστείς νέες ιδέες, να γνωρίσεις νέα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα, μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του ταξιδιού συμμετέχοντας στην οργανωτική επιτροπή του επόμενου TEDxDUTH 2023!

Οι αιτήσεις για την επιλογή της οργανωτικής επιτροπής, που θα σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει το επόμενο TEDxDUTH, έχουν ανοίξει και μια δυναμική ομάδα σε περιμένει!

Επισκέψου την σελίδα https://lob.ee/tedxduth και συμπλήρωσε την αίτησή σου μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου 11:59 ΜΜ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του