Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο (video)

Η καιρική αστάθεια θα ενταθεί τις επόμενες 24-48 ώρες σε αρκετά μεγάλο τμήμα κυρίως της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και θα δώσει καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση όσο βαδίζουμε προς τα μέσα και τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Την Παρασκευή αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με περισσότερες και πιο έντονες βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας.

Εξασθένηση των φαινομένων θα έχουμε από το Σαββατοκύριακο.

Λίγες αραιές συννεφιές το πρωί στην Αττική ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσουν λίγο περισσότερες κυρίως στα ορεινά τμήματα του νομού. Όσο πιο ορεινά κεντρικά και βόρεια τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα για κάποια μπόρα ή και τοπική καταιγίδα. Προς το βράδυ η αστάθεια θα εξασθενήσει.
Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 22 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα υπάρχουν λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτά θα αυξηθούν και θα δώσουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της περιφέρειας. Όσο βαδίζουμε προς το βράδυ ο άστατος καιρός θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και τη Θεσσαλονίκη.
Οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ertnews.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο